• Portfolio

Andere projecten

Naast mijn werk als programmamaker en researcher, wordt ik soms gevraagd voor het initiëren, projectleiding of communicatie van bijzondere projecten.

DocLab IDFA 2016

Tijdens IDFA 2016 was ik geselecteerd voor de DocLab Academy. Ik was altijd al geïnteresseerd in het gebruik van nieuwe media bij het vertellen van verhalen. Onderdeel zijn van de DocLab academie was een geweldige kans om geïnspireerd te worden door de projecten van anderen en om te experimenteren.

WOMEN Inc.

Voor WOMEN Inc. programmeerde en regisseerde ik de maandelijkse talkshow in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Het was belangrijk om een vernieuwende, informatieve en agenderende avond te creëren.

Shadowboxing

De manifestatie Shadowboxing was onderdeel van het Nederland-Ruslandjaar. Namens de organisator Club Interbellum begeleidde ik het communicatietraject en schreef ik de Engelstalige weblog op www.shadowboxing.eu.

Afstudeerproject

In 2010 rondde ik de Master Crossmediale Journalistiek en Storytelling af met een en een verhalennetwerk. In foto, video en audio werden de verhalen verteld van 5 generaties Russische joden. De examencommissie heeft mijn werk beoordeeld met het cijfer 9.

Laatste projecten