• Portfolio

Shadowboxing

Shadowboxing

Tijdens de beroemde witte nachten van Sint-Petersburg, creëerde een veelzijdige groep van Nederlandse kunstenaars een obscure totaalervaring in de meest geliefde ‘art space’ van Sint Petersburg: Loft Project ETAGI. Shadowboxing bestond uit een expositie, werk-residentie en evenement in één. Namens de organisator Club Interbellum begeleidde ik het communicatietraject (voornamelijk in Rusland) en schreef ik de Engelstalige weblog op www.shadowboxing.eu. Shadowboxing was onderdeel van het Nederland-Ruslandjaar.

Meer uit mijn portfolio:

2023-07-04T13:05:49+02:00

A Mile in my shoes

A Mile in my shoes is een internationaal project van the Empathy Museum. Een enorme schoenendoos streek voor even neer bij het Oorzaken festival in Amsterda. Je stapt er naar binnen in en krijgt schoenen aan van een onbekende. Terwijl je daarop loopt hoor je het verhaal van de oorspronkelijke eigenaar. Ik maakte samen met Jesse Koolhaas een van de portretten: Dana

2022-05-23T13:48:41+02:00

Yula en Yuliya

In deze radiodoc vertel ik het verhaal van mijn Oekraïense naamgenote, die een paar weken voor de invasie met haar 4 kinderen naar Nederland vluchtte. Een inside out verhaal over hoe we verbonden zijn in deze tragedie.

2022-05-23T12:26:09+02:00

Ons Succesverhaal

Als 15-jarige vertelde ik samen met andere vluchtelingenkinderen mijn verhaal op het podium. In de radiodocumentaire Ons Succesverhaal ga ik naar 25 jaar op zoek naar de toenmalige kinderen. Welk verhaal vertellen ze nu?

Laatste projecten